7 d’octubre del 2012

Captura de pantalla al Samsung Galaxy S3

Una opció interessant dels telèfons amb Android és poder fer captures de pantalla, sobretot si voleu publicar imatges amb qualitat en el vostre bloc, per exemple per indicar pas a pas com saber si un Samsung Galaxy S3 és lliure o no, :-)).

La captura de pantalla es pot fer des de l'Android Gingebread (2.3). Amb Ice Cream Sandwitch (4.0), que és la versió que porta ara mateix el Samsung Galaxy S3 a l'espera de la famosa actualització a Jelly Bean (4.1) que no acaba d'arribar, es pot fer combinant les tecles de "pantalla d'inici" i "engegar" durant un parell de segons.

Però el S3 ofereix una altra opció molt més divertida per captura la pantalla. En primer lloc, hem d'activar-la des de "Ajustaments", "Moviment". Anem cap al final de la llista i ens assegurem que està activat "Despl palmell capturar", tal com es veu a la imatge:


Ara, només cal posar el costat de la mà sobre la pantalla (en un angle de 90 graus) i desplaçar-lo d'esquerra a dreta o a l'inrevés per fer la captura de pantalla. També ho podeu fer amb la mà plana sobre la pantalla, però és més fàcil que arrossegui la pantalla i no faci la captura.

Proveu-ho. És divertit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada